Pangis is so sick

Jag har varit säng liggande sen i Måndags efter middag, är förkyld och har feber och allt. Och på lördag ska jag stå på stan, Nässjö, och sälja tårta för Rosabandet. Kom och köp en tårta!
Så jag försöker bli frisk till dess. 2 dagar, kommer jag bli frisk tro? Om ni har tips så får ni gärna ge dom till mig. Halvt desperat, ja tack!
Men jag har hört att när man har ont i halsen ska man dricka läsk och äta knäckebröd, för att det retar halsen elr nånting. Vet inte om det är sant men hoppas att det hjälper.
Dagens länk

Litet film tips

Jag tänkte ger er ett litet filmtips på en film som faktiskt är värd att se.
Min humor handlar oftast om sex, droger och att någon dör så den här filmen passar faktiskt lite in på min humor. Jag tror att det är en drama/komedi men skrattade faktiskt lite, iaf får scenen. Ni fattar om ni ser den.
And this is the movie!



Passar väldigt bra in nu när det är så mkt prat om SD och utlänningar.

118 800
Jag: Vad är gränsen för att en vuxen ska kallas dvärg?
188 800: Gränsen för att en vuxen individ skall kallas dvärg är 150 centimeter för en människa. Ha en bra dag. Mvh 118800
Hur ska jag ha en bra dag när du kallar mig dvärg?!
Nej 118 800, det är slut nu </3
EDIT; är 153 cm, alltså 3 cm för lång (:




Dagens länk

Pangis sågar, Alliansen

Vinnarna av valet 2010 är Alliansen som består av Grispartiet, Gubbpartiet, Godispartiet och de överdrivet religiösa. Elr med andra ord, Moderaterna, centern, folkpartiet och kristdemokraterna.
Vad Moderaterna vill är ganska självklart, mer pengar åt dom rika och fängelse för dom som laddar ner. Anledning till det är för att ingen seedar när Reinfeldt ska ladda ner toy story 2.
Men vrf är dom andra med honom då?
Det frågar vi oss alla, även Reinis!
Just de Reinfeldt, jobben kommer lagom till jul 2013 elr? (:

Dagens länk

Jag skäms över SD!

Ja nu har SD kommit in i riksdagen, ett parti som styrs av blonda, blåögda män och kvinnor samt några skinheads som vill att Sverige ska vara helt svenskt.
Just nu är det väldigt mkt hat mot SD men hur kunde dom komma in i riksdagen när nästan alla hatar dom? Hmm, börjar tror att svenska folket är schizofrena.
Undra hur SD tänker egentligen?
Menar, våra namn är inte svenska, de flesta namnen är från början latin elr grekiska.
Våran mat är inte heller svensk, ja inte all mat iaf. Pastan kommer från Italien och Pizzan kommer från.. ja vart dom nu äter pizza.
Kläderna som vi har på oss är inte ens svenska, utan dom är gjorda i t.ex. Turkiet. Musiken vi lyssnar på kanske inte är svensk, oftast från USA och den musiken jag lyssnar på är från Finland, Nederländer osv.
Favorit serierna på tv är inte heller alltid svenska och vissa är kanske från början från Japan.
Om SD vill ha ut alla utlänningar så borde vi svenska göra vår egna mat, musik, serier, kläder, namn osv. Rätt ska vara rätt!

Pangis is back!

Jag har varit borta ett tag p.g.a personliga saker kan man säga.
Har funderat på att radera min blogg och allt men en del tkr inte de så jag har bestämt att jag ska fortsätta. Ska försöka uppdatera mer varje dag.
Men aja PANGIS IS BACK!
Fast skriver mer imorn, haha. Ne usch elak jag är.

Pangis sågar, Sverige demokraterna

Sverige demokraterna leds av en 17 årig skinhead kille som på fritiden misshandlar utlänningar och gamla tanter. Ne jag bara skojar, jag vet faktiskt inte vem det är som leder SD men det känns som att det är en 17 årig skinhead elr med andra ord en raggare.
Hur skulle Sverige sett ut om Sverige demokraterna vinner?
Jo, vi skulle inte ha några invandrare och Kissie skulle äntligen utvisas från Sverige. Men inte av anledning att hon ser ut som en polsk hora utan att hon är för mörk för att vara svenne.
Dagens länk

Valdebatten på tv4

Jag sitter och tittar på valdebatten på tv4. Det här är första gången som jag tittar på en valdebatt så jag känner mig lite som en 6 åringar som precis fått en ny cool barbie docka. Känner mig även gammal, politik är ju bara för 30+ !
Men jag tittar på det mest för att dom beter sig som små fjortisar, dom pratar i mun på varandra och påstår att den andre ljuger.
Och dom här personerna styr Sverige? inte undra på att de andra länderna ser ner på oss.
Fredrik Reinfeldt kan lika gärna köpa mörk foundation och skaffa blond hårförlängning. Hmm han skulle nog bli ganska snygg i blond hår, då kanske han's fru äntlingen vill dela säng med honom?
Är du osäker? Gör testet på Dagens länk!

Dagens länk

FB profilbild

Det stod i aftonbladet igår att bilden som du väljer på facebook säger mer om dig än vad du tror. De hade även länkat en sida som jag faktiskt har tittat igenom.
Ni får helt enkelt titta på Dagens länk för att se den.
Det är 30 st olika facebook bilder, som t.ex. den nygifte, det här är jag bilden osv. Men det finns 1 som inte finns med.
Och den kallar jag för "Hej jag är bloggare", den är riktad mot Amir gaybloggen, när han bytte sin fina profilbild till en bild på en polsk hora. Fast egentligen var det Kissie...
Jag kan inte hitta vilken kategori min tillhör, kanske helt retard?
Ja nåt sånt borde det vara!
Dagens länk

Ny trend, säga upp sig.

Det verkar har blivit en trend att säga upp sig i direkt sändning elr i högtalare på t.ex. stationer, flygplatser and so on. Tänk om Reinfeldt vinner valet och när han ska hålla sitt tal att han säger upp sig.
"Yes jag vann, IN YOU'R FACE MONA SAHLIN! Nu när jag vunnit vill jag fira det här med att säga upp mig och låta någon annan stackars jävel sköta Sverige. Hawaii here I come!"
Jag tkr att fler ska våga säga upp sig, de flesta vågar inte säga upp sig även att de vill. Jag skulle lätt kunna säga upp mig från skolan!
Dagens länk

Ladybug / Manbug ?

Jag hade ett litet besök i morse av en nyckelpiga. Undra vrf dom heter just så? På engelska heter dom Ladybug, är inte det lite elakt?
Tänk om nyckelpigan är en kille då.
Men iaf så tog jag några bilder, jag är ingen vidare fotograf så förvänta er inget.
Vrf jag har en gaffel i fönstret vet jag inte..






Dagens länk

Tips, WTC filmer

Det finns en del filmer till minnet av World trade center. Jag tänker inte tipsa om alla, utan de mest kända osv.
  1. World Trade Center. Från 2006, man får följa 1 brandmäns öde under terror attacken.
  2. Flight 93 / United 93. Samma film men 2 olika titlar, schizofreni?
  3. Vänner för livet. Handlar om en man som förlora hela sin familj i attacken. Det som gör den här filmen bra är att Adam Sandler är med!
  4. Remember me. Personligen tkr jag att den här filmen är sjuk dålig, men det är många andra som gillar den så.
  5. Man on Wire. Den handlar inte om attacken utan om en man som spände en lina mellan tornen på WTC, detta hände 1974 och finns och läsa om på wikipedia.


9 år efter WTC attacken

Idag är det 9 år sedan terror attacken mot world trade center. En dag som vi aldrig kommer att glömma.
WTC har faktiskt varit under terror attack 2 gånger. Den första var 1993, då en lastbil fylld med sprängmedel exploderade i det underjordiska garaget.
Och den andra gången var 11 Septemeber.
Just nu håller de på att bygga upp WTC, men jag tror att det kommer bli en ny attack mot den. Osama har tidigare sagt att en ny attack är på väg men han har inte sagt när elr vart.
Uppbyggnaden av WTC.
Osama Bin Laden är för gammal så han's son Alfred kommer att komma på sin lilla cykel med sprängmedel och allt.
Mer om WTC
Dagens länk

Pangis sågar, Socialdemokraterna!

De partierna som det pratas mest om är Moderaterna och Socialdemokraterna. Så ni kan ju gissa vilka som blir sågade idag!
Socialdemokraterna jobbar mkt för ungdomar, barn och gamla. Vrf gör dom det egentligen?
  • Partiledaren Mona var mobbad som liten och höll sig mest till småbarn och gamlingar.
  • Mona gillar piercade 16 åringar med svart hår. Grrrr emos <3
  • Socialdemokraterna består av folk som antagligen tänder på yngre elr äldre. Väldigt äldre..
  • Mona är fortfarande mobbad och får inte hänga med jämnåriga
Har ni tänkt på att Mona Sahlin är ganska lik en häxa?
Motto; Nu flyger vi till blåkulla! Hihihoho
Dagens länk

Ska nog bli kristen...

Det hände precis en skum sak.
Vi har en i släkten som är väldigt annorlunda... hon är kristen så det förklarar nog vrf hon är så udda. Men iaf, hon bor i stockholm och Pammis var där i tisdags och tittade på Ozzy. Och så klart bodde de hos våran udda kristna släkting och Pammis berättade om att både hon och jag vill att bandet Within Temptation ska komma till sverige.
Så våran kristna släkting sa att hon skulle be till gud att dom skulle komma till sverige. Och gissa vad jag nyss fick reda på?
Within Temptation, Stockholm 9 mars 2011
Och där kommer jag vara (:

Happy birthday to ... damn fel datum

Jag suger verkligen på att komma ihåg folks födelsedagar, som tur är finns facebook! Men någon som är sämre än mig på att komma ihåg folks födelsedagar är min katt.
Man kanske borde skaffa en facebook till honom?
Men iaf, imorse fick jag en väldigt fin present av Katten. Det var en leksaks mus som låg i min sko, fel datum men aja det är ju tanken som räknas! ;)
Damn, nu måste jag ju köpa nåt till honom!
Dagens länk

Premiär för Kungarna av Tylösand

Idag är det premiär för min egna lilla Bdb stalker's program. Kungarna av Tylösand börjar idag på kanal 5 klockan 22.00, och för er som inte vet vad det är så kan jag säga att det ungefär är som en svensk version av Jersey Shore.
Alltså handlar det om att supa, röka och knulla så mkt man kan samt att bråka lite och kanske bestämma träff med polisen.
Och folk tittar verkligen på sånt där?

Min lilla älskling heter då Jockiboi och ser sig själv som en kändis även att inte programmet har visats på tv än.
Ta det lugnt Jockiboi, du kommer bli känd elr iaf en liten stund... Sen om 6 månader så kommer alla ha glömt dig (:
Dagens länk (2 länkar, 1 på dagens och 1 på länk)

Tips, fläckar

Jag hörde ett tips idag från en kompis. Henne's kompis hade fått röd hårfärgs fläckar på sina byxor. Det är nästan omöjligt att få bort fläckar från hårfärg. Men iaf, hon fick bort fläckarna med hårspray.
Jag har inte testat det själv men ska de om jag får någon sådan fläck. Det är bara 2 väldigt enkla steg som man följer och det är;
  1. Spreja hårspray på fläcken. Jag kan tänka mig att man måste vänta tills det torkat lite.
  2. Släng kläderna i tvätten.
Och missa inte idol klockan 20.00 på tv4 !

Vem är Paow lik?

Har ni hört Paow och Hugo's låt?
Om inte så har ni jävla tur, men för er som vill höra den får gå in på Dagens länk. Vet att jag sa igår att det skulle bara vara politiska länkar. Men Paow är lite av en rasist så.. Det är ju politik!
Av någon anledning gillar jag inte Paow så mkt. Till och med Kissie är bättre än henne !!
Det kan vara för att Paow påminner mig väldigt mkt om någon annan...
Hmm det kan ha något att göra med gluggen...
Dagens länk

Politik..

Just nu pratas det väldigt mkt om politik. Vilka ska man rösta på? Kommer moderaterna hålla vad de lovar? and so on.
Det finns många bra partier men alla partierna har något dåligt. Hur tänker dom egentligen?
Mona Sahlin: Vi har bara bra saker, vi slänger in nåt dåligt. Som ut med utlänningar!
Fredrik Reinfeldt: Meeh! det skulle vi ha!
Mona Sahlin: Kan ni inte ta något annat? som högre skatt?
Fredrik Reinfeldt: Ja högre skatt bli bra.

Ne jag ska nog starta ett eget parti. Pangis partiet!
Men bara för att det snart är val så kommer Dagens länk innehålla politik. Antagligen musik, sidor elr reklam filmer.
Dagens länk

5 stuff, Komedi filmer igen

Hur länge håller en trend egentligen? Jag menar Vampyr trenden började när Twilight kom. Och den kom 2008, är det inte dags att gå vidare och sluta dregla över folk med glitter?
Jag bara säger de..
Men iaf, en 5 stuff lista på vampyr komedier.
  1. Vampires Suck. Man ska vara rak och ärlig, Vampyer suger verkligen!
  2. Suck. Random att filmen heter Suck..
  3. Lesbians Vampire Killers. Vampyrer och flator, oh ja sexigt.
  4. Stan Helsing. Hmm.. känner igen namnet så väl!
  5. Det våras för Dracula. Klassisk person + klassisk film = jävla massa klassiskt!
Dagens länk

5 stuff, Komedi filmer

Jag har märkt att det fortfarande är jätte inne med vampyr filmer, serier och vampyr komedier. Så jag tänkte ge er 5 zombie komedi filmer.
  1. Zombieland. Man får tips om hur man överlever Zombieland, perfekt! Det lär man ju ha nytta av..
  2. Zombie Strippers. Hur man får sin pojkvän att sluta gå på stripp klubbar, sätt på Zombie Strippers.
  3. Shaun of the Dead.
  4. Boy Eats Girl. Så klart så måste det finnas 1 romantisk film på listan.
  5. Dead Snow. Norge's försök på att göra en Zombie film.
Dagens länk

Min mobil lever

När jag vaknade idag så var min mobil borta. Jag lägger den alltid på bordet bredvid sängen men den låg inte där.
Så jag letade genom hela rummet men kunde fortfarande inte hitta den så jag ringde till den ist. Och till slut hittade jag den.
Hittade den mellan sängen och väggen och hade knappt något batteri kvar och hade fått ett skumt sms som redan var läst.
Hur kom den dit egentligen?
  1. Jag är schizofren och la dit den själv.
  2. Spöket laban la den där.
  3. Min katt lärde sig att öppna dörren och la den där.
  4. Aliens kom.
  5. Jag gjorde det i sömnen.
  6. Mobilen fick ben och gömde sig.
Hmm, det måste vara att mobilen fick ben. Jag tror inte att katten elr spöket laban vill gå in på mitt rum när jag sover..
Brukar eran mobil också leka kurragömma?

Dagens länk

Pangis sågar, Moderaterna

Snart är det dags för valet, och vi ska välja nya idioter som ska bestämma över Sverige. Elr vad de nu gör.
Jag tänker inte såga alla partierna utan bara de som är mest kända.
Så idag är det Moderaterna som ska sågas!

Om man går in på Moderaternas hemsida, kan man läsa skäl till att rösta på dom. Så här kommer några skäl.
  1. Jobb åt fler. Men dom senaste 4 åren så har ju fler blivit arbetslösa, så vrf ska ni börja nu med jobben?
  2. En bättre välfärd. De vill att ALLA ska ha tillgång till en bra skola och sjukvård. Men blev inte det värre när vi fick moderaterna?
  3. Trygghet i vardagen. "Sverige ska bli ett tryggare land". Det betyder att de flesta poliserna kommer att bli arbetslösa.
  4. En säsong 4 av Svenska hollywood fruar.
En annan sak som står på deras hemsida är;
Mycket av det vi vill med vårt land börjar i skolan. En bra skola är en förutsättning för att värna vårt samhälle och för att kunna ge alla människor – oavsett bakgrund – möjlighet att utveckla sina färdigheter.
Men vrf stöder Reinfeldt burkaförbud i skolorna då? Det betyder att de flest muslimer inte kommer kunna gå i skolan.
Motto; Vi är som Robin Hood, vi tar från dom rika och ge till dom ännu rikare!
Dagens länk

Dålig uppdatering

Som ni märker så hinner jag knappt blogga om dagarna. Jag kommer hem runt 16.15 varje dag, äter, pluggar, tränar, blogga och sen kanske det är något på tv som jag vill se, ja typ porr.
Och det där är mitt liv just nu.
Men jag lovar att jag ska försöka att blogga mer.
Känns så himla dumt att lova saker, haha.

Vad skulle en fiol sagt?

En flicka var tvungen att stiga av planet för att köpa en till biljett, till sin fiol.
Seriöst? En fiol?
Jag trodde bara man behövde biljett för levande ting men fioler kanske lever?
När ingen ser, vaknar fiolerna till liv. Det där låter ungefär som ett av den hjärntvättade barnprogrammen som går på tv.
Men mini tips, ta inte med en fiol om ni ska flyga!
Källa
Dagens länk

Pangis= ????

Ibland undrar jag hur folk egentligen ser mig, och vill faktiskt veta hur dom ser mig.
Är jag elak, snäll, bitchig, hög elr nånting? Är det bra elr dåligt?
Jag vet knappt hur folk ser mig, vet bara att dom ser mig som dvärg... och kanske lite blyg i skolan.
Men nu har jag fått reda på hur 1 person ser mig iaf.
Ja det verkar faktiskt stämma.
Pangis = Söt, pervers och fin personlighet!



RSS 2.0