Jag skäms över SD!

Ja nu har SD kommit in i riksdagen, ett parti som styrs av blonda, blåögda män och kvinnor samt några skinheads som vill att Sverige ska vara helt svenskt.
Just nu är det väldigt mkt hat mot SD men hur kunde dom komma in i riksdagen när nästan alla hatar dom? Hmm, börjar tror att svenska folket är schizofrena.
Undra hur SD tänker egentligen?
Menar, våra namn är inte svenska, de flesta namnen är från början latin elr grekiska.
Våran mat är inte heller svensk, ja inte all mat iaf. Pastan kommer från Italien och Pizzan kommer från.. ja vart dom nu äter pizza.
Kläderna som vi har på oss är inte ens svenska, utan dom är gjorda i t.ex. Turkiet. Musiken vi lyssnar på kanske inte är svensk, oftast från USA och den musiken jag lyssnar på är från Finland, Nederländer osv.
Favorit serierna på tv är inte heller alltid svenska och vissa är kanske från början från Japan.
Om SD vill ha ut alla utlänningar så borde vi svenska göra vår egna mat, musik, serier, kläder, namn osv. Rätt ska vara rätt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Inte riktigt samma sak att ha en turkisk tröja på dig som att ha en turkisk människa som granne typ för tröjan kan du slänga.

2011-01-22 @ 13:19:43
Postat av: Anonym

det har väl fan inget med mat o kläder att göra din dumma kvinna! fan testa själv att bo i ett hyreshus som inom loppet av 2år förvandlas till en flyktingförläggning! sett o hört så mkt skit så det inte är sant! ut med dom för helvete

2011-03-10 @ 23:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0