Jag har precis kommit ut ur garderoben!

Alltså bokstavligt talat, jag har precis kommit ut ur garderoben.
Jag har typ bott i en garderob sen vi flyttade hit till Anneberg. Egentligen är det inte en garderob men vi byggde dit en vägg så det är ungefär lika stort som en garderob. Och nu har min syster flyttat och jag har tagit över henne's rum, så ja jag har kommit ut!
Men det jag vill säga idag är att alla ska titta på Dagens länk idag, det är en väldigt bra video men mer tänker jag inte säga.
Dörren till mitt gamla rum.


Dagens länk

Pangis sågar, festivaler

Vad är meningen med festivaler egentligen?
Dom är antagligen för långt bort från där du bor, du hör antagligen inte vad dom sjunger och du kommer inte se dom. Om du gör det så kommer du säkert dö efter 10 minuter p.g.a allt folk som trängs.
Men för er som verkligen älskar festivaler så ska jag vara snäll som alltid och skriva upp några.
  • Hultsfreds festivalen, som just nu inte finns längre, är egentligen bara en ursäkt för att supa, knulla och röka på. Hmm, undrar vilka som brukar spela där ... ?
  • Peace and love, ett namn räcke Tomas De Leva. Det är faktiskt inte bara en festival för kristna utan för hippies också. Prisa allah!! elr vänta.. det där är inte kristendom va?
  • West coast riot, det är ju inte bara knarkare och hippies som ska ha en festival utan punkare ska också ha en festival. Och i år körde dom med det alla punkare har väntat på, ta med farmor på festival.
  • Metaltown, är precis som det låter. 2 hela dagar med riktig musik! Killar i gula tröjor och långt svart hår springer runt och skriker anarki. Härlig härligt.
  • Pier pressure, är det perfekta stället för emosar. Dom får lyssna på sin hjärntvättade deppiga musik och cuttar sig utan att socialen kommer. Ett emo's dröm!
  • Rix FM festivalen, är samlingsplatsen för alla små förvirrade fjortisar. På sommaren åker alla fjortisar till Öland, men där kan dom inte vara hela sommaren så drf skapade Rix FM en festival för att slippa alla Darin älskade 14 åringar.
Dagens länk

Konversation med Pammis 3#

Pammis: Gud vad han i affären var snygg!
Jag: Om han var lite kortare så.
Pammis: Det här är typ min hobby.
Jag: Den snygga killen ... ?
Pammis: Nej trädgårdsarbete
Jag: Aha
Dagens länk

Skulle ni kunna äta människa... ?

Visst är det kul att driva med korta människor? och att driva med vegetarianer är ju ännu roligare. Jag är både kort och vegetarian, fatta hur kul mina vänner har!
Men iaf, såg en video i natt på folk som hade en kampanj om att fler ska sluta äta kött. Så de som var med i kampanjen la sig nakna och blodiga i köttförpackningar.
Jag tkr att folk ska äta mer vegetariskt. Det är sjukt hur mkt kött folk äter, så jag gjorde en lista på vilka djur som jag vet folk äter.
  • Gris
  • Ko/kalv
  • Häst
  • Får/lamm
  • Fågel
  • Fisk
  • Kryp (sniglar och sånt)
  • Kanin/hare
  • Hund
  • Katt
  • Råtta
  • Groda
  • Människa (ja, människa är ett djur)
Finns säkert mer, men det är dom som jag vet. I framtiden kommer nog fler har ätit människa, elr till och med köpa i affären.


Du och din son Kalle 5 år, på ica;
Du: Titta Kalle, där är morfar! vinka till honom
Din son: Mamma, får vi äta morfar till lunch idag?
Du: Ja visst. *går mot köttdisken*
Du: Ååh nej, nån hann ta honom. Går det bra med farmor ist?

Tips, ensamhet

Egentligen finns det inga bra tips mot ensamhet, det enda man kan göra är att våga prata med folk. Men så tråkig är ju inte jag så här får ni lite tips om hur ni minskar eran ensamhet!
  • Köp en porrdocka. Man kan både prata och göra andra saker med den, som t.ex. spela fia med knuff...
  • Bli snygg och registrera dig på Match.com
  • Om du är kille, åk till Pride och säg bög. Ååh, jag önskar att jag var bög just nu.
  • Om du är tjej, åk till DH. Datanördar <3
  • Skaffa ett liv.
Dagens länk

Uppblåsbar åsna?

Visste ni att ensamhet är farligare än fetma? och att social isolering är dubbelt så farligt?
Jo det är tydligen helt sant, elr ja det stod i aftonbladet iaf. Bara för att det stod i aftonbladet och att det är en amerikansk studie så betyder det inte att det är sant ... elr?
Damn vad jag känner mig ensam just nu. Det är nog inte bra för hälsan att läsa nyheter!
Jag borde köpa en sån där porrdocka så att jag slipper vara ensam. För det finns väl kill-porrdockor?
Aja, lite senare kommer jag med tips om hur man kan minska sin ensamhet och en länk där man kan köpa porrdockor
Källa



Elr vrf inte en åsna?

Katten Katten

För några veckor sen elr nåt så skrev jag om katten som hade kommit hit. Ni har gett förslag på att katten skulle heta Pangis, både på mailen och bloggen. Tyvärr verkade inte Pammis gilla det så katten heter Katten.
Helt klockrent namn.
Vem är datanörden nu va?

Dagens länk

118 800 har alltid rätt


Pangis
: Var och när kommer jag att träffa min nästa kärlek?

118 800: Du kommer att träffa din stora kärlek den 13 september om 3 år, så det är ganska så lång tid kvar innan din stora kärlek dyker upp i ditt liv. Men det kanske är lika bra, då hinner du ju mogna på dig lite och känna att du är redo för något stabilt och seriöst. Så vi här på 118 800 kan bara önska dig lycka till med kärleken!
Pangis: När och var kommer min syster träffa sin kärlek?

118 800: Hon kommer att träffa sin kärlek den 7'e augusti om sex år och då kommer hon att bli så knäsvag att hon ramlar ihop i en hög så att kille får hjälpa henne till akuten där dom kommer fram till att hon drabbats av akut kärleksnoja. Två dagar senare bestämmer dom sig för att gifta sig i las vegas och resten är historia..
Dagens länk

Spegel övning

Det finns väldigt många som är obekväma med sina kroppar, mest kvinnor av någon skum anledning. Och läste på aftonbladet om typ en spegel övning som man kan göra.
  1. Ställ dig naken framför spegeln och scanna varje del av kroppen. Du kan även behöva en hink för du kommer antagligen spy över det du ser.
  2. Känn in alla delar, till och med dom delarna du inte gillar särskilt mkt. Elr så hyr du en blind kille utan känsel som jag kan berätta hur din kropp känns.
  3. Låt även din partner scanna dig när du är klar. Om du är singel så kan du gå till din 60 åriga granne. Han har haft ögonen på dig sen du fick bröst.
Källa

Pangis sågar, 118 800

118 800, fråga vad du vill. Ingen fråga är för svår.
Ja det verkar tydligen stämma om man tänker på deras svar. En sak som jag och säkert flera, tänkt mkt på är vem är det som svarar på alla sms egentligen?
Med tanke på att 50% av alla svaren är väldigt barnsliga och de andra 50% handlar antagligen om sex elr självmord så är det enkelt att lista ut vem det är som svarar på alla sms.
Dagisbarn och desperata självmordsbenägna 40 åringar.
Pangis: Vad kommer jag bli när jag blir stor?
118 800: Du kommer bli lastbilsschaffis för DHL och köra pallar med lcd-skärmar över hela europa. Efter du kört av vägen för tredje gånger får du sparken och börjar på ålderns höst jobba som andratränare i Åtvidabergs innebandyklubb.
Dagens länk

Titta vad jag hittade..

Jag har bytt rum nu för att min syrra flyttade, och ja mitt rum var mer en gaderob än ett rum. Men nu har jag bytt till ett helt normalt stort rum.
Men innan jag bytte så städade jag lite och hittade en trevlig liten sak...
Hmm är jag mördare elr vrf har jag en blodig kniv?

The world of vampire

Min rubrik skulle kunna bli en film, haha kul.
Nej men den här vampyr grejen blir bara sjukare och sjukare.  Sen twilight kom så har världen blivit helt vampyr galen. Det finns jätte många vampyr filmer, låtar, hemsidor, porr, sexleksaker, smink, hår and so on som har kommit efter twilight. Och som efterliknar twilight elr är twilight saker. Titta Dagens länk för mer skumma vampyr saker.
Jag hoppas att mina läsare inte är 10+

Nu har till och med folk i USA börjat bita varandra när de pussas. Ibland biter de så hårt att det börjar blöda.
Menar, wtf? Stephenie Meyer hjärntvättar världen med sina glittrande vampyrer!
Jag skulle aldrig klara av att bita någon så hårt, jag mår illa av mitt eget blod så jag kommer antagligen spy elr svimma.
Källa
Dagens länk

Konversation med Pammis 2#

Pammis: Men lilla gumman, har du gråtit?
Jag: Nee? jag tvättade ansiktet nyss.
Pammis: Aha ...

Hur bingo är du?

Jag stör mig ganska mkt på bingo live's reklam, "Hur bingo är du?". Så jag gjorde testet för att dom tjatar så mkt om det. Faktiskt så tror jag att jag ser reklamen 20 gånger per dag.
Vadå psyka folk?
Jag blev hel bingo, vet inte om det är bra elr inte med tanke på att jag inte spelar bingo. Hmm jag kanske borde göra de. Bingoproffset Pangis!
Klicka här för att göra testet.
Dagens länk

Nelly tävling

Nu har de flesta börja tjata om att man ska rösta på deras skor på nelly tävlingen. Och jag är inte bättre så jag säger, rösta på min sko och designa en egen.
När man har designat skon ska man ju tipsa vänner och så, tipsa mig gärna.
[email protected]
Klicka här för att designa en sko.

Tips, yoghurt

Jaha det här var ju spännande. Yoghurt tips!
Här om dagen satt jag och åt frukost, yoghurt och musli, och så läste jag på yoghurt paketet där det stod massa om att den yoghurten var så himla bra blablabla. Så nu tipsar jag om yoghurten ...
Aja här kommer en liten lista på vad som är så bra med skånemejeriers naturell mild yoghurt;
  • Stärker immunförsvaret. Vad nu det är bra för.
  • Innehåller kalcium
  • Ger bättre andedräkt
  • Går att använda som ansiktsmask
Tyvärr är allt sant så här får ni en snabb förklaring hur man gör man ansiktsmasken.
Först blanda man 1 msk naturell mild yoghurt med 1 msk flytande honung. Sen smetar man in det i ansiktet, låter sitta kvar i 15 minuter. Och sen skölj av med varmt vatten.



Dagens länk

Kändisar blir fula...

Jag har märkt en sak, när kändisar blir kända så blir de fula.
Okej det där lät inte bra. Men ta till exempel Britney Spears, hon var så söt och liten i början och sen blev hon ful och fet och fick äcklig hy.
Det verkar vara en kändis grej, man bara måste vara ful efter man blivit känd.
Men om man vill vara känd och vacker så kan man använda botox. Elr en pappers påse, men då får man rita dit ett ansikte ...
Dagens länk

Svart badsommar

Aftonbladet gör så att allt låter så stort och dramatiskt, det skulle jag också vilja. Undra vem det är som skriver alla artiklar egentligen? Kanske en dramatisk apa som heter Kurt.
Den stora nyheten just nu som det tjatas om hela tiden. 26 drunkningar, alltså 26 st som inte är simkunniga.
Men det är ju bra att det bara är 26 st som drunknat i år, än så länge. Det betyder ju alltså att fler har gått på sim kurs. Tänk om vi har sån tur att lite fler WB Kissie fjortisar drunknar ;)
Källa

Trailer för musik

Jag lyssnar på ett band som heter Avenged Sevenfold, vet inte om ni läsare lyssnar på dom elr vad för musik ni lyssnar på. Men iaf de har en ny låt som heter Nightmare och nu har deras musik video till den låten kommit upp på youtube.
Och av någon helt skum anledning så har folk det senaste taget lagt upp "teasers" på den här videon. Det är ungefär som att lägga upp en trailer på Kissies låt sucess. Helt meningslöst.
Men iaf hellelujah för videon. Tryck här för att komma till musik videon.
Rock'n fucking roll

5 stuff, världens snyggaste kvinnliga kändisar

Igår gav jag er en lista på de 5 snyggaste manliga kändisarna, så idag får ni en lista på de 5 snyggaste kvinnliga kändisarna.
Glöm inte att titta Dagens länk. En väldigt söt blogg som jag tyvärr inte fattar ett enda skit av...
  1. Courteney Cox. USA, är med i TV-serien Cougar town. Och spelar Gale i Scream
  2. Kat Von D. Mexiko, tatuerare
  3. Sharon Den Adel. Nederländerna, sångare i bandet Within Temptation
  4. Hayley Williams. USA, sångare i bandet Paramore
  5. Judit. Sverige, är med i Com hem reklamen
Om man jämför med den här listan och listan från igår med männen så ser man att om man är kvinna och kommer från Mexiko så är man snygg!
Dagens länk

5 stuff, världens snyggaste manliga kändisar

Jag blev lite avundsjuk på britterna så jag tänkte göra en egen lista på världens snyggaste människor. Jag tänker inte ta några länder, för allvarligt talat jag vet inte någon som är Ryss.
Så jag gör det enkla sättet och ta kändisar.
5 stuff, världens snyggaste manliga kändisar
  1. Ville Valo. Finsk sångare i bandet HIM
  2. Bam Margera. USA, känd från jackass
  3. Taylor Lautner. USA, är med i The twilight saga
  4. Matthew Sander. USA, sångare i bandet Avenged Sevenfold
  5. Eric Cartman. USA, delaktig i South Park (haha)
Världens 5 snyggaste manliga kändisar, grr ;)

Britter har världens sämsta smak

Ett gäng britter har gjort en lista på världens vackraste invånare. Så klart är det bara "kändisar" på listan och på topp 20 är till och med Sverige med.
De svenskarna som är med är;
  • Victoria Silverstedt
  • Mini Andrén
  • Emma Sjöberg
  • Caroline Winberg
Och det roliga är att alla är foto modeller men enligt mig inte så snygga.
En annan rolig sak med den här listan är att på topp 20 finns både USA och Mexico med. De länderna som är mest kända för McDonalds och Tacos. Alltså visar den här listan att Britter har sämst smak.
Källa
Dagens länk

Pangis sågar, Allsång, sommarkrysset och Lotta

Först kom Allsång på skansen, sen kom Sommarkrysset och till sist kom Lotta på liseberg. Som om inte Sverige redan fått nog av alla allsångs program. Ne Sverige har för dålig fantasi tkr jag, undra vad som kommer näst?
Pangis på Plattan ofc
Men bara för det är Fredag och jag känner mig ganska elak så tänkte jag vara snäll mot alla er som sitter i skogen och käkar flugsvamp. Hur? Jo jag förklara skillnaden mellan Allsång, sommarkrysset och Lotta;
  • Allsång på skansen, leds av någon programledare som har ersatt den gamla för han dog av hög ålder och för han blev så uttråkad. Programmet går ut på att programledaren och andra gamla tråkiga svenska kändisar springer runt och små flörtar med publiken, som själva håller på att somna.
  • Sommarkrysset, seriöst jag vet inte vem programledaren är. Det är nya varje gång, asså va fan bestämm er nån gång! Men iaf sommarkrysset är lite bättre än Allsång och Lotta för här har de gjort kluriga kryss som inte ens de kan svaren på. The key of awesomness (Y)
  • Lotta på liseberg, en fet liten WB tant som försöker vara sexig framför kameran i ungefär 1 timme och 30 minuter?  Ja stackars lilla Lotta, singel lär du alltid vara. Men om du är gift elr inte har jag ingen aning om
Dagens länk

Tror att det behövs städa ...

För ett tag sedan flyttade min syster till en egen lägenhet och det betyder att jag har ett helt badrum för mig själv. Kanske inte helt för mig själv men det är mest jag som använder det badrummet.
Och jag är inte säker men jag tror att jag behöver städa badrumsskåpet...

Konversation med Pammis 1#

Jag och min mamma brukar ha en del roliga konversationer, och en del bara helt störda. Fast folk kanske brukar ha konstiga konversationer med mammor? isf blev dte just helt normalt...
Men aja här i bloggen kallar jag henne för Pammis och det är en blanding av Pangis och Mamma för tänker inte ge ut henne's namn.
Jag sov över hos en killkompis för några dagar sen och när jag kom hem så hade jag och Pammis en helt normal konversation.

Pammis: Hade ni sex?
Jag: Oh ja, vi körde normalt, analt, oralt, doggystyle and so on
Pammis: Om ni hade sex så måste jag få veta, för efter man haft mens är det lättare att få barn
Jag: Hallå, om en kille kommer i munnen blir man gravid då?



Dagens länk

Värme värme och åter värme

Den senaste tiden har det verkligen varit varmt. Som högst tror jag att vi här i the big city Anneberg haft 36/37 grader.
Så just nu sitter jag på ett varmt litet rum utan fönster med 2 råttor som har fått värmeslag och en katt som gillar att förstöra papper.
Men vrf klagar vi egentligen? I vintras tjatade vi ju om värmen och nu är den här + se det positivt det finns dom som har det värre.
Muslimerna går runt i svarta kläder och grillas
Emosarna går också runt i svarta kläder och svart hår. Och de cuttar sig så de bara måste ha en extra tjock tröja!
Negrarna har det också ganska varmt, elr ni kanske föredra mörk hyade. Deras hud är så mörk att det blir som en svart tröja.
Och sen finns det ju fjortisarna, iofs går de halvnakna för att lättare kunna bli våldtagna men med 20 ton smink så blir det ganska varmt i fejjan.
Dagens länk

Så viktiga nyheter!

Aftonbladet har fått för lite att skriva om så de har börjat skriva om helt onödiga och vanliga saker, som att blir solbränd på jobbet. Iofs är det verkligen viktiga saker det där, och folk blir aldrig solbrända. Nejnej det kan ju bara inte hända.
Snart kommer de la skriva "Greta 97 år har bajsat idag", menar vem fan vill veta om Greta har bajsat elr inte?
Wow vilken nyhet! det har ju aldrig hänt någon.
Seriöst, Aftonbladet ska ju skriva om nyheter ... elr?!
Källa
This made Pangis confused.
Dagens länk (Paow, Kissie och Blondinbella's nya låt!)

Tips, myggbett

Jag har myggbett över hela kroppen, ungefär 16 fick jag det till igår men nu har jag hittat fler. Och tänker inte säga vart jag hittade dom!
rooooompa
Jag antar att ganska många fått massa myggbett vid det här laget och det är väldigt jobbigt. Men det är nog ännu jobbigare för de som inte tål myggor. Jag är en av dom tyvärr, så här kommer lite tips om hur du kan slippa kliandet!
  • Ta saliv elr kallt vatten på. Vet inte om det funkar med saliv men folk säger det så, go svenska folket!
  • Is
  • Handsprit
  • Hårspray. Hörde jag i förrgår att det funkade och jag testade. Den funkade ganska bra.
  • Någon kylande salva
  • Drick dig full. Så känner du inte när det kliar!
  • Äppelcider vinäger. Svider ganska mkt, men tror att man ska spä ut det med vatten.
Ja det var mina tips, har ni fler?
Dagens länk

500 st Pangisar

Jag nämde i veckan att det fanns 700 versioner av alla låtar, men vet ni vad det finns faktiskt 700 versioner av vissa bilder också.
T.ex. bilden som säger, "First I was like this, then I lol'd". Seriöst jag vet inte hur många versioner jag sett av den bilden. Vissa bilder är med katter, andra med kändisar och igelkottar.
Vad kommer hända i framtiden? jo det kommer finnas 500 versioner av allting, kanske till och med Pangis! Fy fan om det finns 500 st Pangisar, hoppas jag är död då ;)
Dagens länk

OBS! långt inlägg ;)

ChaCha idag har jag inte gjort så mycket PussPuss
Dagens länk teeeejp

Anneberg är ett fint samhälle ...

Här festar vi med grannen, käkar pizza, gör inbrott på dagen, säljer knark till små p12'or, kidnappar katter och tvättar våra egna pengar.
Japp i Anneberg har vi allt!

Pangis sågar, Sverige's bloggare!

Jag vet inte hur mycket bloggar ni läser men jag läser en del, både kända och okända. Och den här veckan har det varit fullt av blogg bråk, både på bloggar och på Facebook.
Kissie dissar Kenza, Paow, Dessie, Blondinbella, Hugo, Rosanna, Salem al fakir and so on. De andra Dissar Kissie och Katrin dissar Paris Hilton.
Så idag är det min tur och jag dissar Sverige's bloggar!
För det första så dissar jag alla kända bloggar;
  • Kissie liknar en missbildad blåsfisk med sina gigantiska läppar och muterade bröst. Hon tjatar hela tiden om sin Mr.X som kanske är en Mrs.X. Vem vet?
  • Paow som försöker efterlikna Kissie med att skriva om sitt såå "glamorösa" liv. Paow's blogg går ut på att dissa allt och alla och framför allt Kissie, men själv så ser hon ut som ett litet barn.
  • Dessie är ännu en WB Kissie som dessutom leker känd. Det ända bra hon har gjort var att inte uppdatera bloggen på 3 dagar!
  • Kenza är en sämre version av Blondinbella, elr? Kenza, precis som Blondbella skriver om sina resor och lägger upp bilder på deras outfit. Som mest ser ut som något för 60-talet enligt mig.
  • Foki både reser och handlar dyra saker/kläder men även det så klagar hon på sin ekonomi. Ja lilla Foki det är så synd om dig som reser hela tiden och köper massa dyra kläder :( buhu
För det andra vill jag dissa alla bloggar som inte ha något syfte.
"Heeej idag har jag inte gjort så mycket PussPuss"
En mening och du använder inte ens ett skiljetecken?! Wow, tråkigaste jag läst på länge.
Dagens länk

Låt part 2

Jag fattar inte varför man måste göra 700 versioner av alla låtar. Är det typ ett måste?
Det finns en jätte bra låt som heter Airplanes med B.O.B och Hayley Williams men sen så finns det en annan låt som heter Airplanes part 2 med B.O.B, Hayley och Eminem. (Titta Dagens och Länk för att se verisionerna)
Liksom, wtf?!
Ville han göra en version med Hayley och en med både Eminem och Hayley?
Btw visste ni att jag också ska göra en låt? (:
Jo den ska heta Sten med Pangis feat Magnus Betnér sen tänkte jag ha en Sten part 2 med Pangis feat Jonas Gardell och Mona Sahlin.
Dagens Länkar

Lita aldrig på ett paket flingor!

Visst är det jobbig när flingpaketet visar sig vara en ond fling bomb som äter katter? Seriöst, maten i Sverige blir bara skummare och skummare O__o
Dagens länk

Tips, döingar

Visst är det jobbigt när folk dör, och man måste gå vidare men inte kan de?
Som tur är finns det flera olika sätt ifall man inte gått vidare och jag ska tipsa om dom! ;)
  • Anklaga döingen för att har fejkat sin död. Michael Jackson
  • Käka upp döingen's hjärta. Se Dagens länk
  • Begrav den döda på någon spooky grav. South park, säsong 9 episode 909 - Marjorine
  • Bevara den döde i garaget. Jean Stevens
  • Bevara den döde i en frys. Tror dom gör det i Desperate Housewife
Dagens länk

I have a Cat

För några dagar sedan kom det en katt till oss, hon var jätte hungrig så vi gav henne mat och nu bor hon hos oss. Jag vet inte om det är normalt att katter bara flyttar in så där hos folk men ja nu har jag en katt iaf. Tyvärr har hon inget namn så give me a namnförslag så kanske du hamnar i Dagens länk, om du har blogg.
Kommer inlägg senare ikväll.
Hon är jätte lik min gamla katt, både i sättet och utseendet förutom att min gamla katt var randig. Hmm det kanske är hon som har färgat håret?
" Jag ska vara lika emo som Pangis, mjaaaau"


Dagens länk

Svenska pizzabagare?

Det finns en sak som jag stör mig på riktigt stort och det är att det inte jobbar någon svensk på pizzerior. Vrf gör det inte de egentligen?
I nässjö finns det typ 10 pizzerior och gissa vad, alla som jobbar på dom är utlänningar! Asså jag har inget emot utlänningar och att de lägger sitt könshår i våran mat men seriöst anställ lite svenskt folk.
Jag tänder på håriga män

5 stuff, hemska ställen på sommaren!

Jag åkte in till Nässjö igår, för jag bor utanför. yeah jag är en bonde!
Men det var ganska varmt ute så jag tänkte att det skulle bli jätte skönt att sätta sig på en buss men ac/fläkt elr vad de nu har. Men istället för en kall buss så var det en bastu. Seriöst det var mkt varmare än det var ute, man liksom kände hur svetten rann. Det var hemskt.
Så här kommer en 5 stuff om det hemskaste ställena på sommaren.
  1. Bussen.
  2. Mitt badrum. Solen lyser in där så det blir jätte varmt, tro mig där vill ni inte vara.
  3. Verandan. Om man har en inglasad så kan det lätt bli som en bastu.
  4. Stockholm. Det är varmt och massor av folk på gatan. Mysigt!
  5. Afrika. Fast där är det nog varmt året runt.
Nu ska jag äta flingor med mjölk, men det blir ett till inlägg ikväll så så länge får ni lyssna på låten på Dagens länk


Dagens länk

The real Twilight Saga

Visst är det äckligt när det skiljer 25 år i ett förhållande, vad borde det då vara om åldersskillnaden är 54 år? Jo über äckligt.
Läste på aftonbladet.se om ett par som hade fått ett barn, mamman var 25 år och pappan 79 år. Det liksom känns så fel men det är inte de värsta utan hur de träffades.
Han var tsm med henne's mamma i 3 år. Asså det är inte incest men det känns ju fan ännu mer fel, VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG?!
Vänta lite, titta noga på bilden.
  1. Han är mkt blekare än ungen och tjejen
  2. Han ser lite smått skitnödig ut
  3. Hon ser lite rädd ut
And omg, it's verklighetens Twilight! ;O
Källa
Dagens länk

Pangis sågar, The twilight saga

Alla vet nog vad Twilight är, antagligen har man sett filmerna, läst böckerna elr så har man inte suttit ute i skogen. Men för er som suttit ute i skogen och käkat flugsvamp så ska jag berätta lite om filmernas handling.


  • Twilight - Den första filmen i serien där man får följa Bella, en grå liten ensam tjej som såklart blir förälskad i vampyren Edward. Och inte nog med det, han glittrar. Asså vad fan tänkte Stephanie Mayer på? Jag har ett tips, Bella lys på Edward med en ficklampa. Han kommer bli en diamant och du blir rik (:


  • New moon - Andra filmen i serien. Och ännu mer patetisk än 1'an. Vrf? jo för här har vi "vargar" som går på anabola. Stephanie, seriöst uppmuntrar du dina barn att ta steroider? Nu kommer alla små fjortis pojkar börjar ta det för att bli lika het som Jacob.


  • Eclipse - Den tredje filmen där Victoria blir en helt ny person. Och som handlar om krig och Bella's förvirring när det gäller känslor. Tänder hon på varma elr kalla killar? Men vrf inte ta båda?
Sen kommer det också en 4'e film som heter Breaking dawn. Tyvärr vet jag inte vad den handlar om men efter att tröttnat på Twilight och läst slutet på 4'e boken så kan man ju gissa sig till vad det ska handla om.
Jag beklagar till alla er som vill höra slutet men jag kommer få hat mail om jag berättar det.
För er som vill veta slutet kan titta Dagens länk



Dagens länk

Bajs om imorn

Imorn är det dags för nog det bästa i min blogg, alltså Pangis sågar.
Det betyder att jag väljer ut ett ämne, person, låt, film vad som helst och hånar det, snackar skit om det och säger precis vad jag tkr. Ibland är det brutalt och ibland är det segt.
Men iaf det är en kategori som jag vet många gillar. Jag hade extremt mkt läsare en natt för att jag sågade en viss Kissie. Klicka här för att se sågningen av Kissie
Så håll utkik imorn för något alldeles extra ;)
Finns det något ni vill sågar? elr som ni tkr bör sågas?

Ny mattrend

Det har kommit en ny mattrend som pågår på Willys. Iofs tror jag inte att det är så hygieniskt men det hindrar inte Willys.
Mattrenden heter Á la mus och det går ut på att lägga en mus i maten.
Mums, det ser verkligen jätte gott ut.
Men vad är det egentligen för äckligt med att hitta en mus i maten? Det är ju kött, kött som kött. Menar om ni skulle hitta en kossa i eran sallad så skulle ni inte lipa för det utan bli as glada och göra hamburgare direkt. Så vad är det för skillnad om ni hittar en ko elr en mus i salladen?
Jag är vegetarian så för mig är allt kött likadant. Men det finns två kategorier, antagligen smakar det kyckling elr så smakar det kött.
Dagens länk

RSS 2.0