Pangis sågar, festivaler

Vad är meningen med festivaler egentligen?
Dom är antagligen för långt bort från där du bor, du hör antagligen inte vad dom sjunger och du kommer inte se dom. Om du gör det så kommer du säkert dö efter 10 minuter p.g.a allt folk som trängs.
Men för er som verkligen älskar festivaler så ska jag vara snäll som alltid och skriva upp några.
  • Hultsfreds festivalen, som just nu inte finns längre, är egentligen bara en ursäkt för att supa, knulla och röka på. Hmm, undrar vilka som brukar spela där ... ?
  • Peace and love, ett namn räcke Tomas De Leva. Det är faktiskt inte bara en festival för kristna utan för hippies också. Prisa allah!! elr vänta.. det där är inte kristendom va?
  • West coast riot, det är ju inte bara knarkare och hippies som ska ha en festival utan punkare ska också ha en festival. Och i år körde dom med det alla punkare har väntat på, ta med farmor på festival.
  • Metaltown, är precis som det låter. 2 hela dagar med riktig musik! Killar i gula tröjor och långt svart hår springer runt och skriker anarki. Härlig härligt.
  • Pier pressure, är det perfekta stället för emosar. Dom får lyssna på sin hjärntvättade deppiga musik och cuttar sig utan att socialen kommer. Ett emo's dröm!
  • Rix FM festivalen, är samlingsplatsen för alla små förvirrade fjortisar. På sommaren åker alla fjortisar till Öland, men där kan dom inte vara hela sommaren så drf skapade Rix FM en festival för att slippa alla Darin älskade 14 åringar.
Dagens länk

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0